Kereta Axia Boleh Jalan Jauh

Diposting pada

Berani bawak kereta yang dah blingking nie sampai kat 100km. Customer service 7 pagi – 12 malam.

Pms Homestay Port Dickson Di Batu 1 Port Dickson Negeri Sembilan Homestay 1 Malaysia Port Dickson Negeri Sembilan Port

Axia adalah pilihan yang disyorkan bagi mereka yang baru mula bekerja atau sekadar mahukan kereta yang simple untuk kesana kemari.

Kereta axia boleh jalan jauh. Tidak perlu mengeluarkan belanja yang besar semasa mula membeli kereta anda. Kalau tak macam mana nak jalan jauh dengan lancar. Walaupun tiada sistem ABS VSC dan kunci kawalan jauh bagi yang belum pernah memiliki kereta Axia E manual memberikan kompromi yang berbaloi dengan harganya.

Booking awal Pukul 4 pagi pun kami. Cuma ruang barang agak terhad. Harga Kereta Perodua Axia 2021.

Sebagai pewaris legasi Perodua Kancil dan Perodua Viva Perodua Axia menjadi kegemaran rakyat Malaysia sambil memacu penjualan Perodua ke tahap yang sangat memberansangkan. Kiraan tuan tak begitu tepat dengan berpandukan bar tu. Nak bawa ke mana pun boleh.

1Pemeriksaan Keadaan Minyak Petrol Diesel. Boleh jalan jauh takda masalah. Rasanya ramai rakan pembaca setia blog ini yang mahu tahu akan kisah selanjutnya mengenai kereta Perodua Axia Advance yang dibeli oleh isteri saya.

Apa pun memang hati kering lah mereka2 nie. Sekiranya berminat boleh hubungi atau whatsapp 019-8480946 Car Model BezzaAxia Bezza 13 auto-daily -weekly Axia 10 auto-daily. Aku pengguna viva 10 elite auto meh nak tolong jawabkanbila lampu minyak berkelip kalau aku bawak pada kelajuan 60-70kmj boleh dapat sejauh 80kmkelajuan 80-100 dpt 70 kalau 120dpt 55km je.

Angin tayar juga sangat penting. Sangat-sangat jimat minyak dan boleh diharap. Perodua Axia terkenal sebagai kereta tahap pengenalan atau senang kata paling murah di Malaysia.

Axia didakwa mampu mencapai sehingga 216 kml untuk manual dan 201 kml. TOYOTA VIOS SEDAN NISSAN ALMERA SEDAN TOYOTA ESTIMA MPV PERODUA ARUZ MPV PROTON SAGA VVT SEDAN PROTON IRIZ KOMPAK PERODUA VIVA Hubungi – 0197820707 0136126060 Atau whatsapp terus ke link di bawah ini. Pengalaman sendiri memandu pulang Axia ini dari Sungai Ramal Kajang.

Anda boleh trade in kereta anda tanpa perlu membayar penuh harga kereta tersebut. Untuk jalan jauh sila pastikan minyak terisi penuh atau sekurang2nya separuh tank. Bayangkan jika anda matikan pendingin hawa dan pandu pada kelajuan ini mungkin kereta anda boleh pergi lebih jauh lagi.

ANDA MENCARI KERETA SEWA ATAU VAN SEWA YANG BARU BOLEH JALAN JAUH BERSIH WANGI DAN SELESA 54300 PTG. Kadang kadang lepas takat bar empty pun kereta masih boleh jalan. Tayar yang lebih atau kurang angin akan menyebabkan pemanduan tidak stabil dan tidak lancar seperti biasa.

Axia mempunyai enjin 10 liter tunggal serta boleh didapati dalam dua pilihan iaitu transmisi manual 5 kelajuan dan transmisi automatik 4 kelajuan. Kelebihan Kereta Axia Yang Ramai Orang Tak Tahu Assalamualikum Baru nak mulakan hidup setelah bersilih ganti seperti aku ini pastinya mahukan sebuah kereta yang mampu di milikiKalau ikut hati nak beli ferarri mini coper dan sebagainya. Sepatutnya kira pakai kml.

Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian mingguan mahupun bulanan. Harga kereta Perodua Axia paling murah adalah berharga RM 23367 dengan anggaran ansuran bulanan serendah RM 247. Sangat menjimatkan petrol bagi sebuah kereta auto.

Kereta Sewa Pengadang Baru mula beroperasi pada Nov 2014 dengan beberapa buah kenderaaan sebagai permulaan seperti Myvi Alza Saga Vios dan Perodua Axia. I ambil Contoh tuan 350km pakai 32liter anggap cara pemanduan masig. Sebelum ini saya ada cerita mengenai pengalaman pertama memiliki kereta Perodua Axia 10 AT Advance Version dan artikel tersebut telah mendapat banyak sambutan sehingga menjadi antara artikel popular di blog ini.

Sewa kereta di sekitar selayang batu caves gombak kepong dan kawasan berdekatan. Jadi lepas ni kalau simbol E dan tangki minyak menyala kita tidak perlulah risau lagi kan. Sekurang-kurangnya dapat berteduh dari panas hujan dan bawa keluarga jalan-jalan lebih selesa berbanding menggunakan motosikal.

Silap gaya kereta boleh berpusing di tengah jalan. Kebiasaannya aku mendapat sekitar 158 liter 100km untuk pemanduan pada kelajuan 80-110 kmh. Walaupun berat saya 115kg tapi dengan tiga penumpang yang lain kereta ini masih boleh menjelajah jauh hingga ke Cameron Highland Fraser Hill dan Genting Highland.

Varian pertengahan iaitu Axia SE pilihan kami. Unlimited mileage Staff friendly senang berurusan. Anda boleh membeli kereta yang lebih baik berdasarkan kelulusan bank.

Apa pun kereta ini sangat. Sediakan kain sebelum anda buka.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *